Wejdź w menu UstawieniaWybierz zakładkę UżytkownicyKliknij Usuń przy wybranym użytkowniku, a następnie potwierdź dyspozycję. Artykuły powiązaneUsuwanie dostawcyDodanie dostawcy do czarnej listyJak edytować lub usunąć profil klientaJak usunąć fakturę sprzedażyZatwierdzanie biznesowe: jak i kiedy go używać